40 dagen bloggen … met vertraging!

Dat begint hier al goed!
Zou ik… zou ik niet…
Ga ik dat kunnen of niet…
Maar hé, het is de enige manier waarop ik de wereld en de tijd vergeet, en aangezien iedereen zegt dat ik iets moet vinden om helemaal te ontspannen dan is dit wel de gelezen uitdaging, toch?  En oké, ik mis het ook wel, ik denk nog steeds “al schrijvend” en dat wil dan misschien wel iets zeggen.
Misschien wil niemand mijn gezwets lezen maar foert, ik ben er dan toch maar mooi vanaf 🙂

Bij deze… ben ik al 2 skip-dagen kwijt #roloog…
En de bedoeling is om elke dag iets te schrijven.  Jullie gaan mij beu zijn!

Eigenlijk heeft Nathalie van Unicorns and Fairytales mij ook wel doen beseffen dat ik te weinig nog vertel over ons.  Bij haar komt binnenkort iets over ons eeuwige slaaptekort.
(Komt er aan Nathalie!)

Ik ga écht niet ineens beginnen schrijven over wat we hebben gegeten of welke nagellakjes ik heb gekocht (en ja dat zijn er veel en vaak woepsie!) maar daar gaat het hier nooit over…
Ik ga misschien zelfs een aantal oude blogposts verwijderen en wat omgooien omdat ik vind dat een mens groeit, in alles.  In hoe hij/zij in het leven staat in het algemeen, en als ik mijn schrijfsels nalees van in het begin denk ik vaak “menske toch!”.  Dus er gaan er een pak af.

Als er dingen zijn die je écht graag wil weten over ons, dan zeg je het maar, dan bekijk ik nog wel of ik er iets over vertel!

Tot morgen dan al 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *