Alweer een maand voorbij…

Een maand waarin we een heerlijke vakantie hadden onder ons drietjes, eentjeĀ die we zo nodig hadden!

Een maand waarin ik een paar keer koffertjes moest maken voor papa-weekend en waar ik nog steeds niet aan kan wennen…

Een maand waarin we van heerlijk zomerweer met onze trui en zonnebril aan naar winterweer gingen en ik op zoek moest naar mutsen en sjaals (ergens goed verstopt!).

Een maand waarin ik onze nanny promoveerde naar Personal Assisant šŸ™‚

Een maand waarin ik de eerstejaars zag en hoorde groeien naar echte pubertjes, ze hoorde babbelen op de achterbank en stilletjes lachend genoot!

Een maand waarin ik elke keer om de 2 weken op donderdagnamiddag brak toen ik besefte dat de kinderen weer gingen vertrekken maar mijn P.A. me weer bij elkaar raapte en ik er toch in slaagde op een uur alles klaar te leggen vooraleer iedereen thuis kwam.

Een maand waarin ik zag dat mijn dochter ongelooflijk is opgenomen in haar nieuwe klas en op een doorsnee verjaardagsfeestje helemaal ontpopte tot een “gewone” 9-jarige.

Een maand waarin ik op kindvrije avonden lekker met de Twittervriendjes afsprak, naar de film ging, op bezoek ging bij de familie, en probeer niet op het uur te letten…

Een maand waarin we ons kleine neefje zagen groeien en vooruit gaan en hele litanieƫn hoorden vertellen en daarbij de slappe lach kregen.

Een maand waarin we de wereld plots in groot verdriet zagen,Ā probeerden dat verdriet te begrijpen en weer beseften dat we echt vandaag moeten blijven genieten van elkaar en doen wat we graag doen!

De tijd vliegt… JijĀ bent piloot!
Vlieg de juiste route en geniet van het uitzicht!

WP_20151103_037

One Reply to “Alweer een maand voorbij…”

  1. Die laatste uitspraak vind ik mooi. Hij zet me aan het denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *