Over mijn blog

Er moet mij toch iets van het hart.
Oké… als je een blog begint dan weet je dat er reacties kunnen komen.  Leuke reacties, maar ook minder leuke reacties.  En je moet daar mee om kunnen.
En ik denk wel dat ik dat kan, hoewel ik nu wel erg geraakt ben.
Maar mijn blog is niet bedoeld om als forum te gaan fungeren.  Je mag gerust commentaar achterlaten, ik zal iedereen zijn commentaar toelaten omdat ik niet hypocriet wil zijn en alleen de leuke dingen wil toelaten.

Naar aanleiding van een aantal reacties wil ik toch graag het één en ander duidelijk maken, hoewel ik daar niet toe verplicht ben…

1) Als mensen mijn blog goed doorlezen, weten ze dat ik wel degelijk meer dan eens onderzocht ben voor zowel CVS als fibromyalgie.  Blijkbaar zijn een aantal mensen daar toch niet zo zeker van.  Ik wel, helaas, want ik heb daar niet om gevraagd.

2) Dat ik denk te zullen genezen door mijn voeding aan te passen.  Ik ken genoeg van coeliakie, stofwisselingsziekten, FPIES, weet ik veel welke andere intoleranties of allergieën… vanuit mijn familie of gezin.  Het is niet leuk als mensen mij afschilderen als dom wicht.  Ik wéét heus wel dat ik door Pealo te gaan volgen ik niet genees van fibro!

3) Dat ik zelf besloot geen gluten meer te eten.  Dat was op aanraden van mijn arts.  Ik doe geen ondoordachte dingen.  Mijn arts inwendige geneeskunde was diegene die 5 jaar geleden al ergens vermeldde dat er misschien sprake kon zijn van CVS, hetgeen ik afwimpelde…  Hij heeft biopsies genomen van heel mijn binnenkant, hij weet dus wel wat er gaande is.

4) Dat ik geen arts ben, geen psycholoog, geen psychiater, … en dat ik alleen vriendelijk en lief ben tegen de mensen die hier iets posten… Ik geef dus geen medisch advies en probeer mij ook niet voor te doen als kenner.  Ik doe alles vanuit gevoel en vanuit het hart.  Blijkbaar zou ik wel overkomen alsof  ik alles beter weet, wel dat is dan toch niet de bedoeling!

Als mensen zich niet kunnen vinden met hetgeen hier wordt gepost, dan zou ik het fijner vinden dat ze hier weg blijven in plaats van anoniem negatieve commentaren te komen spuien.  Het is de bedoeling dat het hier fijn blijft, en geen zeurderig en negatief CVS-forum.

Dit gezegd zijnde, wordt het vanaf nu wel weer leuk!

0 Replies to “Over mijn blog”

 1. Lekker je ding blijven doen, je vertelt prachtig en inderdaad aardig en lief zijn wordt steeds zeldzamer, blijf lekker jezelf, en de mensen die het beter weten hebben vaak zelf niets bij het handje, helaas weet ik ook alles van hoe het niet moet, dus geniet ik dubbel van jouw lieve verhalen…ga zo door…

  1. Dankuwel 🙂 Doet deugd!

 2. Désirée Wigman

  Ik geniet ontzettend veel van je blogs! Je bent een super tof mens! Ben hartstikke bevoorrecht dat ik je “gevonden” heb. <3

  1. Ik word gek van die ene die de boel komt verzieken… volgende reacties gaan er gewoon af hoor!
   Dit is geen wetenschappelijk forum he…

 3. Baukje

  Ha die Miss, niets van aan trekken hoor! Liefs Baukje

  1. Hihi dag lieverd 🙂
   Ik ben in “negeermodus” :))

   1. ik ook ij doet dat uitstekend 🙂

 4. ze weten nie waarover ze praten zo,n mensen ik heb al 26 cvs en fibro en sleep me door het leven en toch ben ik geen pissimist moet straks weer naar de dokter mijnheupgewrigt en handen zijn nu zeer zwaar ontstoken en toch ga ik nog 4u daags werken omdan thuis te komen gelijk ne BLOEMZAK ,wij zijn niet zielig maar a je nie meer kan kan je niet meer . uit

 5. Laat je niet kennen lieve Miss Koffieklets, zulke mensen zijn je kostbare energie niet waard. Gewoon doorgaan zoals je altijd al doet, ik lees je blogs graag!

   1. Dankuwel Caroline:)

  1. Haaai lieve Sandy!
   Dankjewel voor het compliment! En inderdaad, ik heb gemerkt dat negeren wel helpt 😉
   En dat geeft mij ook rust…
   xxx

 6. Doe gewoon verder zoals je bezig bent! Sommige mensen denken alles beter te weten, terwijl het niet zo is. Die zullen wel anders piepen mochten ze op een dag zelf chronisch ziek zijn.
  Ik heb veel bewondering voor je!
  Groetjes.

  1. Heeej lieve vriendin!
   Blij je hier te zien!!
   Wij weten wat het is he 😉
   En ik ben blij dat ik aan jou heel veel steun heb!
   Het is absoluut waar wat je zegt!
   Dikke kus
   xx

 7. Doe gewoon verder zoals je bezig bent! Sommige mensen denken alles beter te weten, terwijl het niet zo is. Die zullen wel anders piepen mochten ze op een dag zelf chronisch ziek zijn.
  Ik heb veel bewondering voor je!
  Groetjes.

  1. Heeej lieve vriendin!
   Blij je hier te zien!!
   Wij weten wat het is he 😉
   En ik ben blij dat ik aan jou heel veel steun heb!
   Het is absoluut waar wat je zegt!
   Dikke kus
   xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *