Zomer-auto

Ik zet de tassen van de kinderen in de koffer van de auto en ik kijk…
wat een rommel is dat toch!

Al heel de zomer rijd ik rond met mijn “zomerauto”.
En toch is het best gezellig, het blijft een gevoel geven van vakantie ondanks het povere weer.

Ik heb een grote kofferbak en hij zit vol met opvouwbare voetbaldoeltjes, een step, slippers van God-weet-wie allemaal, schoenen, schepjes, badmintonrackets, een bal, opvouwbare stoeltjes, kleurboeken en stiften, zwemspullen, …

Je weet ook nooit of je komt een fijn adres tegen, een leuk strand, een bos, een vijver, een speeltuin.  En dan heb je altijd wel iets bij om te spelen.

Ik ben altijd wel een wandelende speeltuin geweest.  Altijd had ik heel veel vertier bij, waar ik ook was.  Je moet tenslotte wel de kinderen kunnen bezig houden als ze ergens moeten wachten.  maar tijdens de zomer is dat altijd net ietsje uitgebreider.
En ik heb niet zo graag rommel, maar in de auto mag het 😉

Al blijft het wel een beetje puzzelen als we boodschappen gaan doen 🙂

 

996163_160426554136785_1648113505_n

0 Replies to “Zomer-auto”

  1. Onze auto is ook niet zo netjes moet ik bekennen. Eigenlijk moet ik die tip van de plastic tas in de auto eens gaan toepassen: bij elk rood stoplicht doe je zooi in een plastic tas. Zo gebruik je de wachttijd nuttig, en je auto wordt netjes.

    1. Wel, ik heb zo’n zakjes van een “goedkopere winkel” (ik mag geen merken noemen zeker hihi) en die kan je kleven tegen de zijkant van de auto lang binnen. Ze komen niet altijd even goed terug los, maar ze zijn stevig!
      Ik gebruikte ze onderweg en terug van vakantie. Superhandig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *