Tinkerbell en de Piraten

En wij naar de film!
Niet zomaar, nee, naar de avant-première!
Van Tinkerbell en de Piraten.

Nu moet je weten: het was al meer dan een jaar geleden dat ik met ons Meissie nog eens naar de bioscoop was geweest.  Het grote scherm, al dat lichtgeflits, dat helse lawaai,… zorgden er voor dat ze bijna groen van misselijkheid door de overprikkeling buiten kwam.

Ondertussen zijn we een hele tijd verder, en dus dacht ik met Broer: ze gaat dat nu wel kunnen!  Ik was  er op voorzien: had haar zonnebril bij, haar hoofdtelefoon, en een extra hulpje in hoofde van Sas-van-Londen 😉

We vertelden pas een dag van tevoren wat we gingen doen, dus veel zenuwen kon ze niet hebben.  En voor dag en dauw haalde ik hen alweer uit bed.  Lang leve het zomeruur!
Verkleed als Prinses en Piraat vertrokken we!

We waren helemaal niet alleen!  Een superlange rij mensen stond aan te schuiven.  Maar blijkbaar behoorden wij tot de VIP! Wauw!!  Dat wisten we niet! ( we hadden eerst mee aangeschoven hihi).
We kwamen aan bij de zaal en werden verwend met een Tinkerbell-rugzakje gevuld met Piraten- en Tinkerbellspulletjes.
We kregen een drankje en een doos popcorn en toen gingen we de zaal binnen.

De kinderen keken hun ogen uit.  Ooh kijk daar!  Daar is Staf Coppens!  Ook en daar Carlo van W817!  En daar die mevrouw van “de grote sprong”, en daar Henk van “Scheire en De Schepping”!   Overal zagen ze bekende mensen.  En wij zijn zo goed in namen onthouden!
Sas en ik maar denken “wie is dat nu weer…” 😉

De film zelf was geweldig!  Het blauwe elfenstof is noodzakelijk voor elfjes om te kunnen vliegen.  Maar wat gebeurt er als dat op is?  Of erger nog!  Als dat gestolen wordt!  Dat is eigenlijk het verhaal achter de film.  Het is een hele mooie film, niet angstaanjagend, een beetje spanning en vooral heel leuk en grappig!

De cast mocht een ster in ontvangst nemen en na de film liepen Meis en ik Charlotte van Ketnet (Tinkerbell) tegen het lijf.  Mij lijkt ze nogal stilletjes maar ze is zo lief!! Ze vond ons heel erg mooi en ik wenste haar proficiat met haar rol.  Heel fijn dat ze even de tijd nam.

Dat was dus weer een superervaring!
Dankuwel Walt Disney Company!!

 

image
(foto Saskia Van Hoeydonck)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *